Як переїхати до нього жити

У сценарії розвитку романтичних відносин після побачень та зустрічей, спільного проведення вихідних, свят та відпусток логічно слідує фаза спільного життя. Якщо чоловік не пропонує сам почати жити разом, можна взяти ініціативу в свої руки – тільки обережно і ненав’язливо. Якщо ви задумалися про спільне життя, швидше за все, ви вже залишалися у свого партнера на ніч. Зверніть увагу на те, як він веде себе вранці: скутий, збентежений або, навпаки, розслаблений, ніжний і дбайливий. Ознакою того, що чоловік готовий до проживання на одній території, служить його бажання після пробудження полежати в ваших обіймах в ліжку, поніжитися з вами удвох. Ви готові до переїзду в холостяцьку квартиру, якщо чоловік робить щирі компліменти вам з ранку непричесаною, невмитою і без макіяжу.

Є й інші сприятливі «симптоми»: якщо чоловік милується вами в моменти, коли ви зайняті домашніми справами, значить, він розглядає вас як потенційну супутницю життя. Це на початковому етапі відносин партнер оцінює в вас, в першу чергу, зовнішні дані, сексуальність, гумор, соціальний статус. Пізніше йому стають важливі якості, що характеризує вас як хранительку домашнього вогнища — такі вже ґендерні стереотипи, яким люди підсвідомо підкоряються. Коли чоловік каже, що хоче проводити з вами якомога більше часу, і намагається забезпечувати не тільки себе, швидше за все, про себе він вже обдумував перспективу спільного життя. Залишається дочекатися відвертої розмови, не обов’язково в серйозному тоні, простіше почати обговорювати це питання жартівливо.

Щоб зробити перший крок по напряму до спільного життя, подаруйте своєму благовірному якусь деталь для інтер’єру. Якщо він повісить картину, годинник або фоторамку на чільне місце, буде користуватися піднесеними келихами або чашками, це ознака готовності впустити вас в свій домашній простір. Переїзд до чоловіка починається поступово. Залишіть після однієї з ночівель сорочку, деякі туалетні приналежності. Постарайтеся не шокувати свого партнера недбалим домашнім виглядом, підбирайте затишні комплекти, симпатичні халатики, сексуальне негліже. Власне, регулярне і якісне інтимне життя – один з основних факторів, що штовхають чоловіків до створення сімейного гнізда. Так що не скупіться на ласка, проявляйте темперамент, дивуйте партнера.

Створюйте романтичні вечори будинку благовірного смачними стравами, читанням вголос і переглядом фільмів, щоб пробудити в ньому смак до сімейного затишку. Не замикайтеся при цьому виключно один на одному, не кидайте своїх захоплень, підтримуйте контакти з приятелями, колегами, рідними.