ХРАМИ БАНГКОКУ

Абсолютно необхідно відвідати обитель сакрального Смарагдового Будди – храм Ват Пхра Кео. Киньте монетки в чаші (це на удачу) та відвідайте сеанс традиційного масажу у храмі Ват Пхо. Поспостерігайте захід сонця над храмом Ват Аруна.

ЗЕЛЕНІ НАСАДЖЕННЯ

Попрактикуйте тайцзи в парку Лумпхіні, прогуляйтеся ним пішки або поховайте на човні по озеру. Зоопарк Дусіт був спочатку приватним ботанічним садом короля Рами V, а зараз це тінистий зоосад, що займає площу 19 га. Прокотіться на велосипеді вузькими доріжками вздовж каналів Тхонбурі (Thonburi), проїжджаючи села з будинками на палях, що ховаються в садах.

БЮДЖЕТНІ ГОТЕЛІ

Пансіон Villa – старий будинок тику, шум автомобільної пробки вас у ньому не розбудить, але це можуть зробити горлаючі півні. Готель Atlanta досяг статусу міської легенди серед недорогих місць ночівлі.

ЗАНЯТТЯ ДЛЯ ДІТЕЙ

Діти люблять швидке плавання річкою і каналами на яскраво прикрашених човнах-довгохвістках.

Захопіться рідкісними та священними білими слонами у зоопарку Дусіт. Старшим дітям сподобається мол Mahboonkrong (МВК), з його гучною поп-музикою, продуктовими кіосками, дешевим одягом і цілим поверхом мобільників, аксесуарів та прикрас для них.

МОЖЛИВОСТІ ЗЕКОНОМИТИ

Це не зовсім задарма, але дуже дешево – сісти на річковій пором прямо перед заходом сонця, коли Бангкок виглядає нестаріючим і дуже красивим. Ознайомтеся з найкращими зразками тайського сучасного мистецтва у галереї Thavibu, що розташована за адресою: 3-й поверх будівлі галереї Silom, 919

Поспостерігайте за жертвами, що приносять натовпами біля вівтаря Ераван (О 69), найміть ритуальних тайських танцюристів (або випустіть птахів з клітини) на удачу.