Як вибрати весільний букет нареченої

У минулому букет нареченої складався з білих квітів і зеленого листя. Тим не менш, в сучасний час цілком прийнятно поєднувати рожеві квіти, ніжно-бузкові і зеленуваті відтінки пелюсток. Як правило, для створення букета нареченої використовують троянди, лілії, тюльпани чи орхідеї. Пропонуємо розглянути критерії, за якими варто обирати святковий букет молодої, що підійдуть до сукні Sirak.

вибір весільного букету

Критерії вибору букету для нареченої

Вибір ідеального квіткового букета для весілля може бути непростим завданням. Ось сім критеріїв, на які слід звернути увагу при виборі:

  1. Весільна тематика та колірна гамма: букет повинен заповнювати загальну тематику та колірну гамму весілля. Наприклад, якщо весілля має сільську тематику, ви можете вибрати букет із природними кольорами та натуральними текстурами.
  2. Сезон: сезон весілля також може вплинути на вибір букета. Вибір сезонних квітів може бути не тільки більш доступним, але й додасть нотку свіжості та автентичності весіллю.
  3. Стиль весільної сукні: стиль сукні також слід брати до уваги при виборі букета. Ніжна, струмуюча сукня чудово виглядатиме з м’яким округлим букетом, тоді як більш структурована елегантна сукня може виграти від сміливого та контурного букету.
  4. Місце проведення: місце проведення весілля також може зіграти роль у виборі весільного букета. Якщо весілля проводиться в саду або на відкритому повітрі, букет може містити природні елементи, які доповнюють оточення. Для більш офіційного місця може підійти більш структурований і елегантний букет.
  5. Особистий смак молодої: слід також враховувати особистий смак нареченої. Букет повинен відображати стиль нареченої. Це простий і елегантний або сміливий і барвистий — обирати вам.
  6. Період життя: букет також може символізувати пору життя пари молодят. Наприклад, якщо пара разом протягом тривалого часу, краще вибрати квіти, які символізують довголіття та витривалість стосунків.
  7. Бюджет: нарешті, при виборі букета на весілля слід враховувати його вартість. Важливо вибрати букет, який відповідає критеріям, перерахованим вище, він також повинен бути в межах витрат. Є багато способів створити красивий букет за мінімальний бюджет, наприклад, вибравши сезонні квіти, зменшити розмір, обрати штучні квіти.

Вартість букету для нареченої

  • Весільний букет із сухоцвітів – від 700 грн.
  • Букет на весілля із піонів – від 1500 грн.
  • Весільний букет з лілій – 1550 грн.
  • Весільний букет з білих гвоздик – від 1000 грн. 
  • Букет весільний з тюльпанів 1300 грн.

Ціна весільного букету залежить від кількості та різновиду квітів. Середня вартість букета нареченої становить від 1500 грн. Але, якщо ви хочете купити букет класу преміум з послугами флориста, то верхній ліміт бюджету не обмежений. Салон Sirak використовуємо різні види квітів для весільних букетів своїх клієнтів. Варто замовляти букети із завжди свіжих квітів з можливістю доставки по Львову та його передмістям.

весільні букети для нереченої

Що робити з весільним букетом після весілля?

Щоб зберегти букет для спогадів, можна висушити його. Підготуйте велику книгу і вставте квіти між її сторінками, так сторінки вбирають вологу і  квіти висохнуть для тривалого зберігання. Крім того, ви можете нанести на квіти лак для волосся і зберігати їх у картонній коробці на кілька тижнів, періодично відкриваючи коробку.

Весільний салон «Сірак» — бренд елегантних весільних суконь, який пропонує широкий вибір суконь для нареченої, які доповнюються будь-яким букетом квітів. Кожне плаття виготовлено з використанням дорогих тканин, імпортованих з різних куточків Європи. Бренд забезпечив своїм клієнтам доступ до ряду актуальних фасонів одягу та сезонного дизайну.