Hardride – бренд з українським характером

З кожним роком на ринку сумок та наплічників з’являється все більше українських виробників, що пропонують дійсно якісну, функціональну та стильну продукцію. В числі таких – Hardride, один з найвідоміших у своєму сегменті. Нижче ми розглянемо асортимент торгової марки та спробуємо оцінити продукцію з точки зору покупця. Чим гарні Hardride сумки?

Особливості продукції

Hardride – молодий український бренд, що розпочав свою діяльність із пошиття наплічників, поясних сумок та портфелів для міських жителів. Створюючи продукцію, команда надихається повсякденними речами, життям із його динамічним плином, сучасними тенденціями в моді тощо. Всі ці фактори знаходять своє відображення у функціоналі та дизайні сумок.

Від інших торгових марок Hardride відрізняє різноплановість продукції. Тут ви знайдете і місткі рюкзаки, і невеличкі поясні сумки, і моделі середньої місткості. Бажаючи забезпечити якомога більший рівень комфорту для покупців, дизайнери інтегрують в конструкцію деталі, з допомогою яких можна доповнювати моделі додатковими аксесуарами для більшого комфорту, навіть змінювати зовнішній вигляд. Філософія Hardride – гнучкість, адаптація до нових умов та потреб користувача.

Переваги та недоліки сумок Hardride

Плюсів продукції набагато більше, і це:

  • Використання як матеріалу виготовлення тканини Cordura, що зазвичай застосовується у пошитті амуніції для військових. Тканина відрізняється високою міцністю, зносостійкістю, витримує вплив вологи, температурних перепадів та ультрафіолету. Вона в 4 рази міцніша за нейлон, тож таку сумку можна носити роками.
  • Велика ємність рюкзаків та сумок. Виробник пропонує моделі із оптимальним об’ємом, що вмістить усе необхідне – від смартфону та ноутбуку до пляшки з водою та перекусу.
  • Дуже міцна, функціональна фурнітура. Блискавки, бігунки не виходять з ладу навіть за умови дуже інтенсивної експлуатації.
  • Грамотно розроблене наповнення із безліччю кишень та відсіків.
  • Стильний, мінімалістичний зовнішній вигляд.

Системних недоліків продукції не знайдено, можливі побажання до розміру сумок та кольорових рішень.

Найпопулярніші моделі

Великий попит на такі моделі:

  • B.O.B. Messenger Bag;
  • Kinessa – шопер;
  • ролтоп Hardride.

Hardride – це сумки українського виробництва, що витримують перевірку часом та експлуатацією примхливих користувачів. Замовити продукцію можна в інтернет-магазині Bagman.ua.