Французький бренд Zilli – ідеальне поєднання комфорту та елегантності

Чи замислювалися ви коли-небудь, чому деякі чоловіки завжди виглядають елегантно і стильно навіть у звичайному повсякденному вбранні? Секрет полягає не лише в почутті стилю, а й у виборі якісних речей від відомих брендів. Одним з таких брендів є французький дім моди Zilli, відомий бездоганною якістю своєї продукції. 

Обравши чоловічі колекції Zilli в інтернет-магазині Domino, ви знайдете все необхідне для створення ідеального гардеробу: брюки, джемпери, джинси, жакети, кардигани та інший модний одяг. Унікальна фішка бренду – оздоблення з екзотичних видів шкіри, що виконує не лише декоративну, але й практичну функцію. Кожен предмет – це неперевершене поєднання надійності, елегантності та комфорту.

Історія легендарного бренду

Поло з довгим рукавом з кашеміру та шовку

Історія відомого бренду Zilli почалася у 1965 році, коли Ален Шимель придбав у Ліоні невелике ательє, що належало кравцю Теофіло Зіллі. Завдяки співробітництву талановитого підприємця та скрупульозного майстра вже через кілька років про компанію заговорили у модних колах в у Лондоні та Парижі. 

Сьогодні в асортименті Zilli можна знайти все, що потрібно для чоловічого гардеробу: теплий та спортивний одяг, взуття, костюми, білизну та аксесуари. Але виробники не забувають і про жіночу половину: для дам на виробничих підприємствах Zilli шиють шуби та манто з дорогого хутра і ефектні сумки з крокодилячої шкіри. Завдяки модному бренду одягтися може вся ваша сім’я!

5 причин вибрати одяг від Zilli

Ось 5 причин, чому варто обрати одяг від бренду Zilli:

  1. Бездоганна якість. Кожен предмет виготовляється з використанням найкращих матеріалів та проходить ретельний контроль. Ймовірність отримати браковану річ зводиться до майже статистичної похибки.
  2. Унікальний дизайн. Моделі Zilli відрізняються особливим шармом та вишуканістю.
  3. Максимальний комфорт. Одяг ідеально підходить для повсякденного носіння.
  4. Статусність бренду. Речі Zilli обирають політики, бізнесмени та зірки шоу-бізнесу. 
  5. Наявність широкого асортименту. В каталозі представлені різноманітні моделі для будь-якого випадку. Є речі, призначені для повсякденного носіння, спорту, одяг, у якому можна відвідати ресторан або кафе, тощо.

Отже, якщо ви прагнете виглядати стильно та якісно, обирайте французький бренд Zilli. А купити моделі брюк, жакетів, джемперів, кардиганів, джинсів та іншого модного одягу від цього бренду ви можете в інтернет-магазині Domino. Якщо у вас виникнуть якісь труднощі з вибором, можна скористатися допомогою менеджера магазину.