Чим здивувати свою дитину на свято?

Чим здивувати свою дитину на свято? Розповімо вам про один дуже цікавий майстер клас у Києві на свято: зйомка фільму від Профі Паті! Ви гадаєте, це масштабна робота великої кількості людей, сильна відповідальність та стрибок у лінію зірок? Поруч з командою яка хоче відчути себе у ролі режисера, буде під керівництвом справжнього режисера та керівника дитячої кіностудії, хлопці знімуть короткий Єралаш. Думка режисера може не збігатися з продюсерською. Але вони знайдуть спільну мову все одно, і винайдуть спосіб як краще зняти фільм за вашим власним сценарієм.

Кожен учасник дізнається про усі нюанси під час зйомки, познайомляться із продюсерами, адміністраторами, гримерами, реквізиторами, костюмерами.

Для зйомок фільму, режисер вже має сюжет. Кожен сюжет передбачає власний набір елементів та реквізитів! Особливо,  слід зауважити і зрозуміти, що під час зйомки, режисер не зможе примушувати та вмовляти дитину знятися. Збираючись на зйомку фільму, слід вибрати друзів, які не будуть соромитися зніматися та грати на публіку.

Після 2 годин зйомки, діти матимуть можливість відпочити, або разом із майстрами виїзного майстер класу поринути у атмосферу монтажу вашого фільму. Діти можуть отримати новий досвід, під час вибору професії, цей майстер клас чудово покаже усі сторони декількох професій. Кожен учасник зможе змонтувати частину фільму. Навички та можливості цей виїзний майстер клас оточують з усіх сторін. Є приказка: «Кіно створюється за монтажним столом», тому під час монтажу починається створення унікальної музики, спецефектів, чи звукової доріжки, а якщо потрібно. то і графіки, титри. . 

Накінець поговоримо про найцікавішу частину цього майстер класу: для мам і тат, які мріють побачити цей фільм не лише своєю родиною. До цього майстер класу можна додати послугу- дистрибуція.

Цей фільм, що ви зробили, можна відправляти на дитячі фестивалі з кіно. Вартість цієї послуги невисокі і до неї входить: написання унікального музичного треку для фільму (яким заміниться обрана музика під час майстер класу), відправка фільму на 5-6 фестивалів, звіт про всі відправки, звіт про селекцію (відбір чи не відбір у конкурсну програму) ), звіти про проведення фестивалів та нагороди (якщо будуть).  Відправка не слугує гарантом, що фільм пройде у конкурс фестивалів, але якщо це стається, на вашу дитину чекають зустрічі з кіно-дітьми різних куточків світу! Таку подію діти запам`ятовують назавжди.