Чубчик: стригти чи не стригти? Ось у чому питання…

  Сучасні жінки постійно цікавляться тим, які тренди є актуальними у б’юті-індустрії. Звичайно, доглянута шкіра, волосся, що іскриться здоров’ям, свіжі манікюр та педикюр завжди будуть вважатися нев’янучими трендами, але за іншими варто час від часу стежити. 

  Якщо говорити про сучасні зачіски, то стилісти, мабуть, вирішили сильно спростити життя представникам прекрасної половини людства. У 2021-2022, втім, як і в попередні роки, в моді залишається неідеально вкладене волосся в стилі 70-х років і чубчики. При цьому останні ніби повернулися з минулого, коли, як здається, кожна друга дівчинка відрізала собі кривий чубок кухонними ножицями, сховавшись від усіх у ванній кімнаті. Кучеряві чи рівні, короткі чи подовжені, неохайні чи дуже неохайні чубчики зайняли свою нішу у б’юті-індустрії. Особливо модним вважався довгий рваний густий чубчик з кінця минулого століття, пасма якого укладаються по дві сторони обличчя. Такий чубчик особливо підійде тим дівчатам, у кого об’ємне волосся від природи. 

  Загалом можна передати «привіт» у минуле вчителям, що лаяли своїх учениць за кудлаті чубчики, якими ті прикривали підліткові висипи на шкірі, і сказати: «Ви помилялися. Мода все та всіх розставить на свої місця». 

 Наступний тренд – кольорові чубчики для сміливих та відкритих. Можна пофарбувати весь чубчик або лише його кінчики яскравими кольорами. Однозначно, він зверне на себе увагу.

 Де знайти майстра, який знатиме про всі актуальні тренди в індустрії моди? Все дуже просто — завантажте безкоштовний додаток GoBeauty для приватних майстрів та їх клієнтів. GoBeauty — це якісно новий підхід в роботі з приватними б’юті-майстрами. За допомогою ресурсу https://www.gobeauty.space/, де можна ознайомитись із всією інформацією щодо додатку та після реєстрації в самому застосунку ви зможете швидко та зручно знайти спеціаліста у тому районі міста, куди вам зручно буде приїхати, побачити його графік та вільний час, записатися до нього на сеанс. Сучасні програми дозволяють заощаджувати час і обійтися без зайвих дзвінків. Якщо у вас виникнуть запитання до майстра, ви зможете задати їх у спеціальному чаті програми. У GoBeauty все створено для комфорту клієнта, тому програма нагадає вам за добу та за дві години про майбутній візит. До речі, окрім перукарів, у додатку також зареєстровано безліч майстрів з індустрії краси таких напрямків:

  • Косметологія
  • Нігтьовий сервіс
  • Масаж
  • Барбер
  • Мейк-ап
  • Подологія
  • Брови та вії
  • Депіляція та епіляція
  • Для улюбленців

  Впевнені, що ваш модний чубчик вже готовий до зустрічі з вами, а за допомогою GoBeauty знайти майстра, який створить неперевершений look, буде дуже легко.