Підбираємо розвиваючі настільні ігри для дітлахів

У сучасних дітлахів є можливість отримати у подарунок будь-яку іграшку, адже їх неймовірне розмаїття для різних видів активностей. Зокрема, мова йде про мозкову активність, під час якої дитина отримує та розвиває когнітивні навички. Одним з чудових способів залучити дитину до гри, у якій потрібно користуватися логікою, уважністю та іншими розумовими здібностями, є розвивальні настільні ігри, які ви зможете знайти з посиланням https://besmart.ua/rozvivayuchi-nastilni-igri. Тож давайте дельно розглянемо, які цікаві розвиваючі настільні ігри можуть сподобатися вашій дитині.

Розвиваючі настільні ігри для дітей

1. Чудова гра мемо “Трафік” від німецької компанії Goki на запам’ятовування. У наборі ви знайдете 32 карти з зображеннями автотранспорту. Усі карти складаються у 16 пар. Мета гри – якомога швидше зібрати більше пар з однаковим зображенням транспорту. Картки виготовлені з натурального дерева та нетоксичної фарби, тож ця гра абсолютно безпечна для дитини. Під час гри, малюк залучає пам’ять, уважність та візуальне сприйняття.

2. Якщо ви вже безліч часу витратили на вивчення цифр і дитині все одно важко зрозуміти, спробуйте повчитися за допомогою гри Vladi Toys “Цифри і фігури на кільці”. Це чудовий набір карток, на яких зображена цифра з одного боку, а з іншого кілька предметів (залежно від цифри). Таким чином перед дитиною не тільки число, але й його візуалізація. Таке рішення значно полегшує сприйняття малюка. До того ж, на деяких картках зображені також геометричні фігурки. Батьки можуть читати дитині їхні назви і дитина таким чином швидко запам’ятає не тільки цифри, а й геометричні фігури. Завдяки тому, що усі картки закріплені на кільці, ця гра дуже мобільна та зручна. 

3. Кольори ніяк не даються для вивчення? Тоді настільна гра VLADI TOYS “Кольорові жабенята” просто необхідна! Логіка гри дуже проста. Перед грою, кожен з учасників отримує по п’ять жаб різних кольорів. Потім учасники по черзі тягнуть фішки з кольоровими малюнками, на яких предмет зображений ярусами. Кожен ярус має певний колір. Гравці мають викласти жабки за кольорами у послідовності ярусів якомога швидше. Той хто перший складе правильно жабок, забирає фішку собі . Хто збере більше фішок – перемагає. У разі помилки фішка повертається назад.

Також існують й інші розвиваючі настільні ігри, які допоможуть вивчити іноземні та рідну мову, звуки, письмо, тіло людини та багато чого іншого. У цьому перевага таких ігор, адже дитина не виявляє супротиву до вивчення “нудного матеріалу”, а навпаки отримає чудову мотивацію, тому що азарт та амбіції ніхто не відміняв.