Культовий аромат Givenchy Ange ou Demon

Майже у кожної жінки серед арсеналу улюблених ароматів є хоча б один від відомого французького бренду Живанши. Познайомимо вас з одним із культових парфумів цього бренду, який вже більше 10 років приваблює жінок з усього світу — Givenchy Ange ou Demon.

Ім’я Живанши в усьому світі асоціюють із паризьким шиком. «Він більше ніж кютюр’є, він творець індивідуальності», — так сказала про Юбера де Живанши його муза та поціновувачка його стилю Одрі Хепберн. Неважливо, одяг чи це парфюм, в усьому, що створив бренд Живанши є свій неповторний стиль: елегантність, простота та неповторна краса.

Аромат Givenchy Ange ou Demon для жінок був створений ще в 2006 році і з тих пір він не поступається в лідерстві серед популярних ароматів інших брендів. Цей вже культовий аромат є поєднанням протилежностей: глибокий та романтичний, і в той же час — ніжний та грайливий, невловимий, і водночас дуже насичений та глибокий. Він є відтворенням самої жіночої суті, яка в різні моменти життя може бути різною.

З перших нот він солодко-гіркий як мандарин та шафран, поступово огортає кожну клітину тіла теплом та глибиною чуттєвих ароматів збуджуючого іланг-ілангу та романтичної орхідеї, а наприкінці розкривається пахощами самої природи — дубового моху, рожевого дерева та ванілі.

Аромат Givenchy Ange ou Demon ідеально підходить як для щоденного використання, так і для особливих подій. Він стане останнім акцентом, який довершить неповторний образ. Його обирають жінки, які знаються на мистецтві зваблення та спокуси, ті, хто поєднує в собі світло та тінь, жінки, які чарують та спокушають своєю красою. Кожна жінка має свої секрети чарування, і у деяких це — аромат Givenchy Ange ou Demon.

Важко уявити інший такий самий аромат, який міг би бути одночасно розкішним, звабливим, витонченим та ніжним. Він зберігає в собі таємниці жіночності та привабливості, а в 2014 році аромат Givenchy Ange ou Demon знайшов своє продовження в парфумованій воді Givenchy Ange ou Demon La Secret, яка одразу ж знайшла своїх прихильниць серед ценителів бренду Живанши.

Парфумована вода Givenchy Ange ou Demon розлита в унікальний флакон у вигляді діаманту з плавним переходом від темного до світлого.кольору, який втілює концепцію самого аромату: перехід від світла до пітьми. Цей аромат можна любити або ненавидіти, але він точно нікого не залишить байдужим!