Головний розпродаж року: тиждень знижок на косметику і парфумерію в Notino

Одна з довгоочікуваних подій листопада — Чорна п’ятниця. День, коли продукція улюблених і популярних брендів стає доступнішою. А якщо продовжити розпродаж не на день, а на весь тиждень? На такий експеримент пішли в онлайн-магазині Notino.

Історія виникнення Чорної п’ятниці

Поняття Чорна п’ятниця в його сучасному значенні остаточно сформувалося в 60-х роках. А ідея влаштувати тотальний розпродаж з’явилася набагато раніше — в XIX столітті.

Час проведення теж обрано не випадково — Чорна п’ятниця ознаменувала початок різдвяних знижок і наступала відразу після Дня подяки, який відзначають в четвертий четвер листопада в США.

Ідея масштабного розпродажу настільки прижилася, що сьогодні Чорну п’ятницю «відзначають» далеко за межами США, в тому числі і в Україні. Цього року Black Friday випала на 29 листопада.

Що приготували в Notino

Одна Чорна п’ятниця добре, а все таки сім краще. Замість одного дня розпродажу в онлайн-магазині косметики та парфумерії зробили тиждень — з 25 листопада (понеділок) до 1 грудня (неділя).

У ці дні можна не поспішаючи придбати засоби для догляду і декоративну косметику, парфумерію і аромати для будинку та електроприлади зі знижкою до 70% і до 20% на брендові товари (наприклад Victoria’s Secret, Versace, Montale і багато інших).

Наприклад, можна придбати подарунковий набір для догляду за волоссям L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold+ Protein. Це прекрасний подарунок мамі, сестрі, подрузі або собі.

Можна скласти схожий набір самостійно із засобів будь-якої інший професійної марки. Додати туди продукти, які вирішують індивідуальні запити — шампунь і бальзам плюс сироватка або маска.

Напередодні новорічних свят не зайвим буде оновити набір декоративної косметики. Звернути увагу перш за все потрібно на палетки з блискучими і різнокольоровими тінями (наприклад Makeup Revolution Halloween), основу під блискітки для повік NYX Professional Makeup Glitter Goals або яскраву помаду Yves Saint Laurent Volupté Plump-In-Colour.

Для того, щоб скористатися послугою, потрібно ввести промокод сайту — blackua.

Крім знижок на сайті підготували подарунки та безкоштовну доставку при покупці на певну суму.

Щоб не пропустити таку можливість можна зареєструватися на сайті і отримувати всі новини по розсилці. Тим більше, що в магазині подібні розпродажі проводяться регулярно. Є навіть своя літня Чорна п’ятниця — Summer Black Friday.