Гід по парфумерним бестселерам Giorgio Armani

Парфуми Giorgio Armani вишукані і продумані до найменших деталей. Кожен флакон — зосередження простоти і смаку. Але серед усіх ароматів є кілька, які завоювали особливу популярність: Acqua di Gioia, Armani Code і Armani Sì.

Ніжний аромат Acqua di Gioia

Ідеальна формула парфуму Giorgio Armani Acqua di Gioia відноситься до квіткової групи. Аромат навіває думки про свіжі води Середземноморського курорту, теплоту сонячного світла і божественну красу квітів.

Парфум розкривається соковитими нотами лимона і м’яти. Потім в композицію вплітаються солодкі ноти жасмину, півонії і рожевого перцю. В кінці звучить кедровий акцент, який змішаний з нотками лабданума і цукру.

Ненав’язливий але виразний, Acqua di Gioia підійде чуттєвим, романтичним натурам. Парфум підкреслить жіночність і винятковість образу своєї власниці.

Уособлення сучасної жінки — Armani Sì

Над створенням флагмана працювала Крістін Нажель — відомий парфумер. Перед нею було поставлено непросте завдання: створити аромат, який буде відображати суть сучасної жінки — сильної та успішної. І маестро чудово впоралася з цим завданням.

На початку парфум розкривається трохи терпким запахом листа чорної смородини, який плавно переходить в ноти троянди і фрезії. База парфуму — аромат пачулі, деревні і ванільні ноти.

Giorgio Armani Sì — один з найбільш чуттєвих ароматів бренду. Він зігріває і обволікає, наповнюючи свою володарку пристрастю та енергією. Він буде доречний як днем, так і ввечері. Елегантний парфум ефектно доповнить діловий наряд і вечірній образ.

Спокуса Armani Code

Список флагманів Armani був би неповним без згадки чоловічого парфуму. Armani Code — головний східний аромат італійського бренду, уособлення мужності і благородства.

Цей аромат надзвичайно стійкий. Першими в ньому звучать освіжаючі ноти бергамота і лимона. Потім до них приєднуються теплі і пряні ноти анісу і квітів оливкового дерева. Довгим шлейфом завершують композицію ноти бакаута, шкіри і тютюну.

Завдяки досконалій формулі аромат став уособленням сучасного, успішного чоловіка, який досягає своїх цілей та знає, як вигідного зарекомендувати себе.

Аромати Giorgio Armani — вибір стильних, впевнених і незалежних людей. Багато власниць парфумів цього бренду відзначають, що Armani допомагає відчувати себе розкутіше і покращує настрій. А серед різноманіття парфумів кожен зможе знайти свій ідеальний аромат.