Сандалі для міста

З наступанням літа усі шукають собі легке та відкрите взуття і найкращим варіантом для цього є сандалі. Безперечно, міцна підошва, надійні стропи, кріплення та довговічність – це ті фактори, за якими варто обирати сандалі, тому хорошим рішенням буде звернутись до спеціалізованого туристичного магазину з достатнім вибором.

Звісно, гарний вигляд є досить важливим при виборі взуття, проте не потрібно нехтувати і його зручністю. Особливо це є значимим при виборі сандалів, тому що в літню пору часто нога пітніє, треться об взуття, наслідком чого є рани та мозолі. Аби не зіткнутись з такими неприємностями, особливо важливо знайти найбільш зручну для вас модель, яка б чудово фіксувала ногу та не давала їй занадто багато рухатись у взутті.

При виборі сандалів для міста на terraincognita.com.ua/vzuttya/sandali/misto-2 насамперед звертайте увагу на матеріал, з якого виготовлена підошва. Найчастіше це будуть різновиди гуми, проте у більш сучасних моделях використовується багатошарове поєднання різноманітних матеріалів, в першу чергу, для їх полегшення, адже в поході чи на довгих прогулянках будь-яка додаткова вага буде відчутна набагато більше, а також для кращої амортизації та запобігання ковзанню.

Друге, що повинне привернути вашу увагу — стропи. Зауважте, окрім матеріалів, з яких вони зроблені, також важливим є наскільки надійною є їхня система з’єднання з підошвою. Наприклад, у сандалях фірми Source використовується так звана система X-Strap Patent що передбачає аж шість точок кріплення, а це, очевидно, гарантує міцність та надійність взуття. Найбільш вдалими вважаються стропи з поліпропілену, адже він стійкий до пошкоджень, його легко чистити та він швидко висихає. Взуття такого типу легко піддається миттю, буде достатньо лише зчистити щіточкою бруд у потрібних місцях під струменем теплої води та залишити сохнути природним способом (найкраще просто під сонцем). Погодьтесь, такий догляд не вимагає особливих навиків та займає мало часу. Придбавши сандалі у спеціалізованому туристичному магазині, можете бути певні у тому, що таке взуття буде вам служити не лише під час прогулянок по місту, а також у подорожах в місцях більш диких, з непротоптаними доріжками чи через стрімкі потоки води, адже виробник подбав про те, щоб сандалі були не тільки гарними на вигляд та зручними, а ще й пристосованими до різноманітних умов.

Знайти якісні сандалі для міста та підібрати потрібну вам модель можна в інтернет-магазині Terra Incognita: www.terraicognita.com.ua, там ви можете переглянути весь асортимент та замовити доставку у найвіддаленіший куточок України. Саме у цьому магазині ви знайдете широкий вибір надійного туристичного спорядження від перевірених виробників, яке не підведе та служитиме роками. Приміряти, роздивитись та проконсультуватись у професійних продавців ви можете також за адресами:

  • м. Київ, вул. Гната Хоткевича, 8
  • м. Львів, вул. Пекарська, 26
  • м. Одеса, вул. Ніжинська, 37

Якщо вам потрібна допомога у виборі сандалів, напишіть на сторінку TerraIncognita у Facebook, або ж зателефонуйте за номерами: +38 098 62 555 74, +38 093 62 555 74. Так ви зможете отримати професійну консультацію та допомогу у виборі речей, що задовольнять усі ваші потреби та будуть служити довго. Тож зв’язуйтесь, обирайте та подорожуйте з задоволенням!