Як підібрати образ на Новий 2019 рік

Новий рік — дивовижний час, коли всі починають нове життя. Якби бажання, загадані під бій курантів, збувалися, то вже з 1 січня вся країна почала б бігати вранці, вчити англійську, перестала б їсти солодке після 18.00 і дзвонити колишнім. Але ми маємо, що маємо. Надихнути себе на підкорення нових вершин можна почавши з приємних змін: відвідати спа-салон або оновити образ новою зачіскою.

Щоб новий колір або відтінок дійсно надихав і радував, фарба для волосся повинна бути від професійних брендів, таких як L’Oréal Paris, Schwarzkopf Professional або Wella Professionals. Тільки в цьому випадку можна бути впевненою, що тон ляже рівно і не буде ніяких колірних непорозумінь.

Який відтінок вибрати в 2019 році

Стилісти пропонують по кілька актуальних відтінків в кожному колірному сегменті, тому можна підібрати той, який до душі, і все одно бути в тренді.

У наступному році популярними відтінками будуть: рожеве золото, медові відтінки, червоно-коричневий тон пряної кориці, сріблястий блонд і всі відтінки рудого. Поступово в палітру трендових кольорів додають теплі відтінки чорного — колір гіркого шоколаду з підтоном вишні або баклажана.

Стилісти підкреслюють, що в списку модних відтінків як і раніше немає жовтізни. Тому, щоб підтримувати благородний колір волосся, блондинкам потрібно не забувати користуватися окислювачами і спеціальними бальзамами для фарбованого і мелірованого волосся.

Як доглядати за фарбованим і мелірованими волоссям

Професійні фарби наносять мінімальну шкоду волоссю. Але щоб продовжити ефект від фарбування, краще дотримуватися спеціального домашнього догляду за волоссям.

Дбайливе ставлення до волосся починається з правильного миття. Занадто гаряча вода, як і занадто гаряче повітря послаблює структуру волосся. Перше що потрібно змінити — звичку мити голову гарячою водою. І не забувати про ополіскування кондиціонером або бальзамом.

Засоби догляду за волоссям — шампунь, кондиціонер і бальзам — повинні бути з кератином, протеїнами і керамідами. Це поступово відновить структуру волосся, зробить його м’яким і слухняним, як після салонних процедур.

Раз в тиждень наносити живильну або відновлюючу маску. Бажано використовувати засоби на основі натуральних олій, які не обтяжують, захищають від несприятливих зовнішніх впливів, відновлюють та захищають волосся.

Всі зміни у власному житті потрібно починати з себе. На перший погляд невеликі зміни, такі як новий колір волосся чи нова сукня, здатні додати впевненості та надихнути на більш серйозні зміни.