Інформатика — це просто

Интернет магазин книг Навчати інформатиці в нас час вкрай необхідно. Ця дисципліна входить в шкільну програму з 5 класу. Вона дозволяє учням поближче ознайомитися з інформаційними та комп’ютерними технологіями, а також навчитися їх використовувати на практиці. Завдяки старанням Ривкінд Й.Я., Лисенко Т.І., Чернікова Л.А. і Шакотько В.В. у наших дітей з’явилася можливість використовувати чудовий підручник. Створена ними книга увібрала в себе та систематизувала усі необхідні для учнів знання з даного предмету. Викладання матеріалу в ній відбувається напрочуд лаконічно та доступно. Такий підхід спрощує процес засвоєння і сприйняття учнем зовсім не простих знань.

Завдяки цій книзі ваша дитина пізнає усі аспекти інформації, дізнається що таке повідомлення, дані і різноманітні інформаційні процеси. Вона навчиться якісно і швидко працювати з комп’ютерами і використовувати усі їхні можливості. В майбутньому ці знання і навички неодноразово пригодяться. Їх можна використати в подальшому навчанні у школі, вузі, повсякденному житті та на роботі. Наприклад, освоєння загальновживаних та популярних програм, а також вміння створювати презентації та малюнки це те, без чого тяжко уявити сучасне життя. Цей посібник створено з єдиною метою – навчити вашу дитину сучасним технологіям.

Посібник поділяється на чотири розділи, кожен з яких розбитий на пункти, котрі містять декілька підпунктів. Кожен пункт починається з питань із попередньої теми, котрі заставляють пригадати вивчений матеріал та на його основі підійти до освоєння нової теми. Давши відповідь на них, учням буде набагато легше зрозуміти та засвоїти наступну тему. Найважливіша інформація зібрана у спеціальній рубриці під назвою «Найважливіше у цьому пункті». На дану рубрику необхідно звернути максимум уваги. Щоб закріпити практичні навички, створену іншу рубрику, котра називається: «Працюємо з комп’ютером». Вона складається із певних вправ, які потрібно виконати на практиці.

Кожен пункт закінчується запитаннями для самоконтролю зібраними в рубрику «Дайте відповіді на запитання». Також тут присутня рубрика із практичними завданнями «Виконайте завдання», котра систематизує теоретичні дані, що дає змогу закріпити отримані знання. У підсумку, пройшовши курс запропонований цим підручником, ваша дитина буде впевнено володіти комп’ютером і усіма аспектами інформатики. Купити його та багато інших підручників і посібників можна в книжковому інтернет магазині Буклетка — http://www.bookletka.com/