Як вибрати жіноче взуття

Європейським жінкам взимку виглядати модно дуже легко і просто. А ось умови нашого клімату створюють представницям прекрасної статі певні труднощі в їх прагненні завжди бути модними і красивими. Однак наші жінки прекрасно справляються з цими проблемами. На жаль, у великих містах взимку для позбавлення від снігу використовують різного роду хімікати, які дуже згубно впливають на взуття. Щоб нові чоботи або черевики через деякий час не прийшли в непридатність, потрібно їх правильно вибирати.

Яке взуття найкраще підходить для нашої зими?

Вибираючи, потрібно віддавати перевагу тим екземплярам, ​​підошва яких трохи піднімає їх над землею. Тому взимку актуальні чоботи або черевики, які оснащені платформою. Вони можуть бути як на підборах, так і без нього. З гуми, з якої зроблена підошва, білі розводи від хімікатів змити набагато простіше, ніж безпосередньо з шкіри. Тому, вибираючи чоботи для жінок на платформі, можна придбати навіть взуття із замші. Головне, щоб платформа, яка розташована під носком чобота або черевика, була стійкою. Для цього потрібно вибирати варіанти з рельєфною гумою.

Стандартні жіночі черевики на високих підборах підійдуть дівчатам, які нікуди не поспішають. У такому взутті потрібно ходити дуже акуратно, адже її підошва, як правило, дуже добре ковзає. Каблук повинен бути стійким, тому вибираючи між шпилькою і товщим каблуком, найкраще віддати перевагу другому варіанту. Високі чоботи (вище колін) з подовженим носком на прямому і стійкому каблучку ідеально підійдуть до пончо. Такий варіант взуття не тільки зручний і комфортний, а й актуальний в нинішньому модному сезоні. Особливо, якщо вибрати чоботи яскравих відтінків.

Чим нетривіальні і оригінальніше забарвлення, тим краще. Юні дівчата можуть сміливо купувати собі взуття в стилі «ретро». А ось дорослим жінкам краще утриматися від покупки, тому що в такого роду взуття вони будуть виглядати значно старше за свій вік. Також молодим дівчатам можна придбати черевики зі шнурівкою, які зовнішнім виглядом нагадують ковзани. Зимове взуття повинне бути теплою, зручною і якісною. Крім того, вона повинна витримувати великі навантаження і бути стійкою до низьких температур. Найкраще віддавати перевагу взуттю з натуральних матеріалів (шкіра, замша, нубук).

Таке взуття дозволить шкірі ніг дихати, і не буде перешкоджати природному теплообміну. Шкіряні або замшеві чоботи дуже швидко нагріваються від людського тепла і не дадуть ніжок замерзнути. Чоботи або черевики зі шкірозамінника також можуть бути хорошої якості, але шкіряним варіантами вони все ж програють. Перш ніж зробити покупку, потрібно уважно оглянути взуття, перевірити, чи добре проклеєні шви, чи немає дефектів. Всі шви повинні бути рівними. Якщо ж якість взуття залишає бажати кращого, то краще її не купувати, а продовжити пошуки.